Uterum

Låt din altan eller balkong glänsa

 

Vad kan vara bättre än att möta våren med ett läckert glas räcke som inte bara höjer utseendet rejält, utan som också är helt underhållsfritt. Vi har massor av välputsade lösningar som vi gärna presenterar för dig. Vi levererar och monterar unika lösningar för uterum, vinterträdgårdar och altaninglasning av högsta kvalitet. Vårt sortiment innehåller allt från inglasning av vanliga uterum till isolerade inglasningar för dig som vill förlänga sommaren. Uterum kan anpassas efter hem och trädgård. Ditt uterum blir en del av omgivningen.

Personliga uterum

Uterummet är ett säkert sätt att förlänga vår korta svenska sommar! Glaset släpper in det livgivande ljuset, men stänger ute oönskad blåst, nederbörd och kyla.
Ett uterum kan skapas med hjälp av allt från enklare inglasningar som skyddar mot väder och vind, till avancerade system som håller värmen även vintertid. Inglasningen skräddar sys efter kundens behov och önskemål!

Uterumsdrömmen blir verklighet

Möjligheterna med uterum är näst intill oändliga. Genom att välja form på inglasningen samt var du vill ha fasta och öppningsbara partier skapar du ett uterum som stämmer överens med ditt hus, din trädgård och dina behov. Vi tar de mått som behövs och kommer sedan med förslag på en lösning baserad på dina önskemål och ser slutligen till att drömmen om ett fantastiskt extrarum blir verklighet! Du kan ägna dig åt inredningen av ditt nya, läckra uterum!
Vår leverantör av inglasningar och uterum är Expodul som levererar produkter av högsta kvalitet för att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt nya uterum.
Så hör av dig till oss så berättar vi mer.

För mer information och inspiration gå till Expodul.