Räcken

Gör det bästa av utsikten

Ett nytt och exklusivt räcke för uteplatsen eller trappan inomhus. Vi hjälper dig med dimensionering och installation. Har du en skiss eller ritning så hjälper vi dig vidare. Glas i räcken kräver säkerhet, kontakta oss för rådgivning
Det finns många olika lösningar med räcken i glas för såväl altaner som trappor och balkonger.

Vad passar dig, ditt hus och din balkong, terrass eller altan? Hos oss finns allt från kompletta lösningar med stolpar och fästen i rostfritt, till glasskivor som monteras i befintlig träkonstruktion. Säkerheten är mycket viktig och självfallet har vi koll på vilken typ av glas som ska användas i räcken av denna typ för att förhindra personskador om olyckan skulle vara framme.

Många valmöjligheter

Beroende på vilken typ av konstruktion och vilka fästen du väljer så får du antingen ett räcke som blir näst intill osynlig i miljön, eller sticker ut, nästan som en konstnärsinstallation. Med ett räcke i glas kan du öka ljusinsläppet och förändra hela karaktären på t.ex. en mörk hall eller ett allrum. Kanske har du en befintlig trapp som du vill förändra, eller så vill du ha hjälp att bygga en helt ny?
Beroende på vilken typ av konstruktion och vilka fästen du väljer så får du antingen ett räcke som blir näst intill osynlig i miljön, eller sticker ut, nästan som en konstnärsinstallation. För den som vill ha det extra luftigt går det även att göra trappstegen i glas!

Luftigt, lätt och läckert

Trappan har ofta en central plats i våra hem. Ett räcke i glas kan förändra den till en luftig och elegant inredningsdetalj! Hos oss finns allt från kompletta lösningar med räcken, stolpar och fästen i rostfritt stål, till glasskivor som kan monteras i en befintlig träkonstruktion. Säkerheten är mycket viktig och självfallet har vi koll på vilken typ av glas som ska användas i räcken av denna typ för att förhindra personskador om olyckan skulle vara framme.

Läs mer på:
Bryggliv
Vertigo