Butik / Kontor

Inredning :

Glas kan användas på en mängd olika sätt för att göra ditt hem trivsammare, varmare , säkrare, mer praktiskt och för att minska insynen. Glas är ett attraktivt alternativ till andra material! Har du planer på att göra förändringar i ditt hem, så börja med att se hur våra produkter kan användas för att höja kvaliteten på ditt boende. Glas är ett material med näst intill oändliga möjligheter. Traditionellt sett har glaset nyttjats till främst fönster och speglar. På senare år har glaset blivit en naturlig del av inredningen och används till allt från trappräcken och duschdörrar till stänkskydd i glas över diskbänken. Är slittåligt, ger effekter och förskönar ditt hem eller din arbetsplats. Det ger en känsla av rymd och det finns nästa inga gränser för vad man kan åstadkomma med det.

Vi kan bygga glasdiskar/skåp och annan butiksinredning med de senaste teknikerna inom tex UV- limning. Allt med för detta ändamålet utbildad personal., och vi har goda referenser inom detta område. Där glas och andra material möts och tillsammans skapar en fantastiskt inspirerande miljö.

Glasväggar!

Är slittåligt, ger effekter och förskönar ditt hem eller din arbetsplats. Det ger en känsla av rymd och det finns nästa inga gränser för vad man kan åstadkomma med det.

Ett kontor visar hur ett företag lever och mår, det är ofta ansiktet utåt. Ett kontor med rena ytor som maximerar utrymmet är ofta optimalt. Glas och speglar kan på ett enkelt men effektivt sätt skapa ett unikt kontorslandskap, öppna men avgränsande kontorsytor med mycket mera.