Förnya köket med glas

Info om Byggstenar_141030_19_IStänkskydd av glas i köket förhöjer känslan av lyx. Förutom en billig och snygg lösning så blir det även enklare att hålla rent! Utseendet kan du styra enkelt genom val av färg eller tapet.

När du bygger nytt kök eller vill förändra ett befintligt så finns möjligheten att sätta glas över diskbänken. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent!

Alternativen är många; enfärgat glas, mönstrat glas eller kanske klarglas med en snygg tapet bakom. Kanske vill du ha en bild på favoritråvaran eller maträtten på väggen? Pigga gula citroner, röd chilipeppar eller en svartvit bild på familjens favoritstrand? Bara fantasin sätter gränser.

Om du inte tänkt bygga om ditt kök, men ändå vill förändra det så finns möjligheten att montera glas ovanpå det befintliga kaklet. En relativt enkel och billig åtgärd som snabbt ändrar stilen även i ett befintligt kök.

Oavsett vad du fastnar för så är ett säkert – vi hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt förändra känslan i ditt kök!