Fönsterglas

 Info om Byggstenar_141030_23_IFönster – husets ögonInfo om Byggstenar_141030_22_I

Husets fönster är viktiga för helhetsupplevelsen av ditt hus och ditt hem. Det är de som släpper in ljus, ljud och doft samtidigt som de också skapar insyn och energiförluster. Att byta fönster är en investering som man lever med länge och många faktorer spelar in i beslutsprocessen, bl.a. pris, utseende och U-värden.

Nybyggnation, tillbyggnad eller renovering? Är du ute efter moderna fönster från golv till tak eller sekelskifteskänsla med spröjs och träbågar?

Oavsett vilken typ av hus du har och vilken typ av fönster du önskar så kan vi hjälpa dig hela vägen från måttning till montering. Vi är proffs på glas och fönster med stor kunskap om olika tekniker, material, dess egenskaper och hållbarhet. Hos oss får du råd och tips om de olika alternativen och bestämmer sedan själv vad som passar dig och ditt hus bäst! Fönstren anpassas sedan efter ditt hus och dina önskemål. Vi har många fönsteralternativ, från klassiska träbågar till aluminium och PVC. Vi monterar kvalitetsfönster och fönsterdörrar av aluminium/trä med stor flexibilitet avseende storlek och design.