Spegel, spegel på väggen där

 

Speglar har länge varit ett naturligt inslag i våra hem. De finns nästan överallt och ger oss otroliga möjligheter till allt från dekoration och ljusförflyttning till rumsförstoring.

Spegelglas skapas genom att man lägger en flerskiktsbeläggning på baksidan av vanligt glas. I botten använder man silver för att skapa ett högreflekterande skikt därefter lägger man på ett eller flera täckskikt för att skydda silverbeläggningen som är fuktkänslig.

Oändliga möjligheter

Möjligheterna med speglar är näst intill oändliga. Vi kan hjälpa dig med allt från nya spegelglas i befintliga ramar till måttanpassade spegelglas för inkakling i nya badrumsväggen. Kanske har du länge letat efter den perfekta spegeln till din hall? Kom till oss med dina önskemål och funderingar. Vi hjälper dig med en fin spegel i läcker ram som passar både dig och din hall perfekt!

Info om Byggstenar_141030_21_IGarderober

Förvara snyggt och smart med skjutdörrar med glas. Vi kan erbjuda en mängd intressanta lösningar på förvaring. T.ex. skjutdörrar i glas. Alla dörrar är måttanpassade efter dina önskemål och kan tyst och lätt stänga sig själva. Möjligheterna är med andra ord oändliga.