Förnya dina markiser genom dukbyte

Förnya dina markiser genom dukbyte

Info om Byggstenar_141030_10_IMed rätt solskydd stänger du både ute värme och behåller den, och därmed kan du minska dina energikostnader. Markiser ger ett svalt och skönt klimat inomhus samtidigt som de skonar inredningen från blekning.

Har din markis blivit sliten eller tråkig? Passar den inte längre till huset efter nymålningen av fasaden? Lugn det finns en lösning som hjälper dig att få fräscha markiser till bråkdelen av vad en ny markis kostar!

Ett dukbyte ger dig möjligheten att välja bland alla de mönster och färger som finns tillgängliga för nya markiser.Du behåller den gamla markis kassetten, får mekaniken rengjord och markisduken, band m.m. utbytta. Se det gärna som en helrenovering av dina markiser.

Brett urval av färger och mönster

Det finns mängder av färger och mönster att välja bland. Allt från sobra enfärgade dukar till diskret mönstrade och lite tuffare, mer uttrycksfulla mönster som kritstrecksrandigt eller fler färgade varianter. Självklart finns även många klassiska mönster i sortimentet ifall du vill behålla den stil du har på dina markiser idag.

Uddevalla Persienn & Markis